Om SportsBarer Hjørring

Fra drøm til virkelighed

Historien

SportsBarer er blandt Nordjyllands mest moderne og tidsvarende Sports Barer. SportsBarer startede tilbage i 2016 og ligger i Hjørring centrum på Sct. Olai Plads. Sct. Olai Plads er den ideelle placering for Sports baren, da der både er gratis parkering, og ligger indenfor en gåstand på kun ~100m. I Sports baren tilbyder vi en langstribe af de populærer spilleautomater fra Elite Gaming og masser af betting fra bla. Danske Spil, Dantoto, Cashpoint og isærdeleshed StanleyBet. StanleyBet er blevet en stor succes, grundet deres betting udvalg og suveræne selvbetjenings-platform.

“Visionen er at have Nordjyllands bedste sports bar, målt på flere parametre. Vores sports bar skal være baren, hvor alle føler sig velkommen, have et hyggeligt og indbyende miljø med fokus service i topklasse. Udvalget af spil skal ligeså også være i den absolute topklasse, meget simpelt. Nordjyllands bedste betting-center. ”.

Derudover serverer vi i sports baren, en lang række forskellige drikkevarer og snacks. Blandt andet har vi et stort udvalg af forskellige special-øl, som selvfølgelig serveres iskolde. Derfor er der rig mulighed for at nyde en iskold øl imens du spændt venter på udfaldet af dit odds eller spiller på spilleautomater. Vores sports bar har 12 tv’er og en stor projektor på 120″ som viser sport fra hele verdenen fra åben til luk. Derudover afholder vi med jævne mellemrum specielle events i forbindelse med f.eks. stor kampe. Til disse speciel arrangementer kan der være forskellige tilbud med rabatkuponer fra spiludbydere eller billige øl. Vi anbefaler derfor, at du liker vores Facebook-side eller følger med på siden events, så du ikke går glip af en god oplevelse.

Sportsbar Hjørring Logo

Adresse: Sct. Olai Pplads 1
9800 Hjørring

CVR: 37 41 62 31

Åbningstider

Man-tor: 10:00-22:00

Fre-Lør: 10:00-23:00*

Søn: 12:00-20:00*

*Hvis der grundlag for at holde længere åbent, gør vi selvfølgelig det.